+86-576-86275693

Znanja

Dom > Znanja > Sadržaj

Da li je pogrešno prvo kočiti na kvačilu?

Wenling Aoda Machinery co Ltd | Updated: Nov 17, 2017

Novinari samo na putu, uvek će biti različitih problema, kao što je kočenje kada kvačilo i gas koji prvi korak, preuzimanjem ne treba dodavati datoteke i tako dalje, u stvari, mnogi stari vozači imaju takvo pitanje, samo jer mnogo godina rada za razvijanje navike takođe nije išlo na promjene. Upravo to kako je operacija najaktivnija, danas ćemo predstaviti 8 vrsta oštećenja automobila i opasnih praksi, moramo to kasnije izbjeći.

Prva greška: prvi korak na kvačilu, a zatim kočnica

Kod automobila sa ručnim blokom, neki ljudi misle da kočnica treba da bude odsečena pre snage, kočnice će biti efikasnije, ovo je ozbiljna greška. Zbog kvačila, brzina motora se brzo smanjuje na brzinu rada u praznom hodu, a ukupni vakuum traheja je smanjen, pomoćna sila vakuumskog pojačavača je znatno smanjena, kočna rastojanje je duže. Pravilan rad, prvo treba da se povuče kočnice, kada se brzina smanji do zatvaranja kako bi se zaustavila kvačila, kako bi se osigurala bezbednost.

Greška Dva: Puni period punog opterećenja

Opterećenje ne može prelaziti nominalno opterećenje tokom perioda ulaska u broj vozila. Novi automobil bi trebalo da bude manji od navedenog opterećenja ili broja opterećenja, a ne preopterećenja, jer preopterećenje će pogoršati motor, prenos, sistem prenosa, sistem suspenzije i druge komponente tereta, otežavajući habanje, oštećenja vozila. Potpuno opterećenje će povećati težinu automobila, šok i suspenzija ne mogu igrati maksimalnu ulogu, au isto vreme, zbog povećanja kvaliteta, inercija se povećava, a kočenje je daleko duže.

Greška tri: Brzina perioda ulaska, to što je sporije bolje

Period pokretanja treba da bude u određenom vremenskom periodu do dijelova trenja koordinatnog jaza koji se bruši u razumnom rasponu, kako bi se postiglo bolje podmazivanje. Ako je brzina motora za pokretanje motora suviše niska, onda šipka za povezivanje radilice koja nosi udarac veće, velike brzine zida cilindra lako povući povredu, što dovodi do prevelikog habanja, tako da se period zatvaranja odnosi na brzinu motora pre od brzine, brzina benzina od 2000 do 3000 obrtaja u minuti, dizel motor između 1000 do 2000 obrtaja u minuti.

Greška četiri: Ekstra preuzimanja datoteke

Vozači generalno veruju da je brzina brzine brža, tako da je u prelasku put do bloka. U stvari, napredak vozila mora se oslanjati na motor kako bi igrao obrtni momenat, obrtni momenat obrtnog momenta, odziv gasa je spor, usporavanje se usporava, tako da pravilno preuzimanje treba usporiti blok, automatsko blokiranje samo do kraja gas, menjač će se smanjiti blok za dovoljno obrtnog momenta.


Dom | O nama | Proizvod | Vijesti | Znanja | Obratite nam se | Upit | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-576-86275693  E-mail: sales@aoyida.com

Copyright © Wenling Aoda Machinery co Ltd sva prava pridržana.